Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

La corrupció política, l’abandó del públic i el silenci mediàtic properes parades de la Ruta del dissabte 7 de juliol a València ciutat

Després d’apenes dos mesos de funcionament de la iniciativa periodística i ciutadana “Ruta del Balafiament de València†han estat ja múltiples els mitjans de comunicació estrangers que han cobert informativament els escàndols denunciats per la mateixa. València és, per l’acumulació de casos de corrupció i malbaratament públic, el punt d’atenció internacional, especialment europeu, en un context de protagonisme creixent d’Espanya com a país amb pitjor gestió de la crisi a escala continental. Tant la BBC com la ràdio pública alemanya han confirmat aquesta setmana el seu interès per la Ruta.

Precísament la propera i última Ruta del Balafiament d’aquest primer cicle anterior a l’estiu, la del dissabte 7 de juliol, embasta un darrere l’altre la major part de “punts calents†de l’actualitat política, financera i judicial valencianes, a la qual es convida especialment als mitjans de comunicació i a la ciutadania en general.

Partint de Les Corts, punt de sortida habitual de la Ruta, on es denunciarà la complicitat entre polítics corruptes i imputats i directius de Bankia i altres caixes d’estalvi saquejades, passant pel Col•legi Públic 103 en un moment en què el Banc Europeu d’Inversions investiga l’ús per CIEGSA de 800 milions concedits i no destinats a acabar amb els barracons escolars, el recorregut tindrà la seua primera parada destacada en El Cabanyal, on els membres d’aquest moviment veïnal mostraran les joies arquitectòniques modernistes del barri al costat de les zones degradades per la irresponsabilitat de les Administracions als qui s’ha demandat per la seua repetida i declarada inacció.

Després d’aquesta visita la Ruta realitzarà un recorregut molt singular per un conjunt d’ Alqueríes valencianes dels segles XIV al XVII, als barris de Torrefiel i Benicalap, pertanyents al València F.C., el propi Ajuntament de la capital i un particular, totes elles amb especial protecció i “especial abandó†fruit de la irresponsabilitat i el balafiament produït en altres negocis urbanístics i esdeveniments fallits emparats per Rita Barberá.

En tercer lloc, i com a Acte Central de la Ruta del Balafiament es tindrà una trobada amb els portaveus del Comitè d’empresa de RTVV a les portes de Canal Nou a Burjassot, i en el transcurs del qual el president d’ACICOM i exvicepresident del consell d’administració de l’Ens, Jose Ignacio Pastor, realitzarà un balanç i denúncia del que ha estat fins ara un dels majors “forats negres†de les finances públiques, el de la gestió fraudulenta durant 17 anys per part del PP amb un deute acumulat de 1.300 milions d’euros, amb l’amenaça actual de la privatització i l’imminent acomiadament de 1200 empleats d’aquest mitjà públic.

Finalment la comitiva es desplaçarà a les obres paralitzades del nou Mestalla on Antonio Marín Segovia del Cercle Obert de Benicalap informarà de les últimes actuacions i denúncies entorn d’aquest “pelotazo†polític-esportiu, amb apadrinament de la fallida Bankia i el cost de la qual de finalització d’obres vol l’alcaldessa de València, que recaiga de nou sobre les castigades butxaques de la ciutadania.

València, 6 de juliol de 2012

Reserva la teua plaça:

Telèfons: 695.594.489 i 695.528.600

E-mail: despilfarrovalencia@gmail.comCompartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398257

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License