Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

La Alianza por la defensa de los servicios sociales convoca una concentración en la Pl. de la Virgen de Valencia el próximo 27 de junio a las 10 h.

L’Aliança en Defensa del Sistema Públic de Serveis Socials estem començant a articular un debat obert i públic entorn d’una proposta de Carta Valenciana de Drets Socials, al costat d’intervencions de carrer i posar damunt de la taula la necessitat de enfront d’aquesta crisi que els poders financers i polítics ens volen fer pagar a la majoria social†l’exigència de mantenir i ampliar els drets socials i econòmics, en definitiva els drets democràtrics de ciutadania.

Aquesta Aliança que agrupa a sindicats, associacions, col•legis professionals i col•lectius socials.

El fet que dimecres que ve dia 27 es vaja a debatre la proposta de Carta de drets socials que proposa el PP, ens ha animat a realitzar una intervenció aqueix mateix dia i a la mateixa hora en el Parlament Valencià. L’acte consistirà en una roda de premsa amb persones afectats per les retallades socials en diferents àmbits: Dependència, Atur, Renda Garantida de Ciutadania, Immigració i Asil, retallades a les ONGs, Mesures tutelars de Menors i a continuació volem formalitzar un lliurament de la nostra proposta de Carta Valenciana de Drets Socials en la seu de les Corts, perquè quede constància que els qui estem treballant juntament amb els sectors socials més febles i que estan sent especialmente colpejats per les polítiques del Partit Popular, tenim alguna cosa que dir.

Amb l’eslògan “AMB ELS DRETS SOCIALS NO ES JUGA AMB CARTES MARCADES†, aquesta petita campanya es concreta en: Concentració el dimecres dia 27 de juny, a les 10:00h en la Plaça de la Mare de Deu, per a realitzar una roda de premsa i després de tot els testimoniatges sobre les retallades, dos membres de l’Aliança llegiran un comunicat a l’opinió pública. Tot seguit farem lliurament en el registre del Parlament de la nostra proposta de Carta Valenciana de Drets Socials i deixarem una còpia per a cada grup parlamentari.

Aliança en Defensa del Sistema Públic de Serveis SocialsCompartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398261

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio PARTICIPACIÒ  Seguir la vida del sitio Entitats i associacions   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License