Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Acte de presentació de Izquierda Abierta a València. Divendres 15 juny a las 19,30 hores

Com ja sabeu s’ha constituït Izquierda Abierta, un projecte encapçalat entre altres per Gaspar Llamazares, diputat per Asturias, Luis García Montero, Concha Caballero, o Pedro Chaves. Una nova formació política que naix amb l’objectiu de contribuir a crear un front d’esquerres a l’estat espanyol i per a col•laborar en la reconstrucció d’una majoria d’esquerres, amb polítiques d’esquerres.

Per als integrants de la nova formació, és imprescindible que hi haja una actitud de diàleg entre les forces polítiques i la societat civil, per representar la voluntat indignada i rebel de la societat que s’ha mostrat entorn del 15M i per defendre l’estat social davant de l’atac i el colp de mercat que patim.

Per tot açó proposem un partit "no clàssic", que no pretén presentar-se a les eleccions perquè forma part inequívocament de IU, però que pretén ser un partit laboratori que canvie la forma del partit tradicional, el caràcter executiu i vertical i siga més participatiu. La nova formació, igualment, aposta per defendre la participació democràtica que està en risc, perquè en els últims temps tot es fa per decret.

En aquest sentit, Izquierda Abierta, confia en incorporar la regeneració democràtica i el canvi dels partits, ja que els ciutadans i les ciutadanes estan escandalitzats amb la corrupció política, i això significa que una part important de qualsevol projecte polític ha de ser la regeneració, la transparència i l’honestedat, al mateix temps que l’esquerra ha d’incorporar la lluita per la sostenibilitat ecològica, contra les desigualtats de gènere, la lògica de l’especulació, o la falta d’horitzó per a la joventut.

Es per això, que al País Valencià farem la presentació del projecte que vol ser i representa Izquierda Abierta, i ens agradaria contar amb vosaltres el dia de la presentació a València, el proper divendres 15 de juny de 2012, a les 19.30 hores a la sala de conferencies del primer pis del Centre de Cultura Contemporànea ‘Octubre’, c/ Sant Ferran, 12 – València.

Us esperem.

Izquierda Abierta – ValénciaCompartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 388926

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License