Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

EU considera irrisori que la EMSHI es done un termini de 30 dies per a una adjudicació per a mig segle de 2.500 milions d’euros

La diputada provincial d’Esquerra Unida en la Diputació de València, Rosa Pérez Garijo, ha criticat que la Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics (EMSHI) només dispose de 30 dies de termini per a presentar un nou informe sobre el contracte per a l’abastiment d’aigües, ja que el procediment administratiu ha sigut anul•lat per una sentència del TSJ. Per a Pérez Garijo, un contracte de 50 anys per un valor global proper als 2.500 milions d’euros “és un procés administratiu extremadament complicat i, resulta cridaner que la EMSHI es done un termini de trenta dies†. Així, la diputada provincial d’EUPV sospita que l’objectiu real és “maquillar nous informes per tal que les coses queden com estan, és a dir, que l’empresa Aguas de Valencia obtinga a preu de saldo un contracte milionari per al pròxim mig segle†.

La diputada provincial d’Esquerra Unida critica “la rapidesa amb la qual la EMSHI pretén solucionar la demolidora sentència del TSJ†. Així, amb un procés administratiu tan complicat per davant “hi ha dues possibilitats: o es farà mal, com en l’època de Crespo, o es pretén calcar el procés anul•lat pel TSJ i forçar que guanye Aguas de Valencia†. A més a més, la diputada provincial d’EUPV demana que el contracte per a l’abastament d’aigües no continga clàusules de confidencialitat.

Familiars de dirigents del PP i comissions a Urdangarin

Pérez Garijo ha assenyalat que “diversos dirigents del PP tenen a familiars directes treballant en Aguas de Valencia†i ha recordat que la citada empresa pagava, tal com figura en un sumari judicial, “importants comissions a Iñaki Urdangarin en un compte bancari en Suïssa†.Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 397692

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License