Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

EU rebutja les mesures del pla d’ajust que augmentarà l’atur i la depressió econòmica i empitjorarà la qualitat dels serveis públics

Marga Sanz (EUPV): “Alberto Fabra s’ha plegat als dictàmens de Rajoy i a la seua obsessió per acontentar els mercatsâ€

La coordinadora d’EUPV i síndica de la formació d’esquerres en Les Corts, Marga Sanz, ha assenyalat que “hui resulta més urgent que mai el debat a Les Corts del pla d’ajust aprovat i l’impacte que tindrà en l’ocupació i els serveis públics agreujant les xifres d’atur i la depressió econòmica†. Per a la dirigent d’esquerres, Alberto Fabra “s’ha plegat als dictàmens de Rajoy i dels mercats†. Així, Esquerra Unida, ha afegit Sanz, “recolzarà totes les mobilitzacions contra unes mesures que agreujaran la situació econòmica i social del País Valencià i ampliaran la pobresa i l’exclusió social†.

La síndica d’esquerres ha valorat molt negativament la política d’ajust dur que està “empobrint la societat valenciana, generant recessió econòmica i atacant directament els drets socials de la població, i singularment, de la classe treballadora†. “Volem llums i taquígrafs sobre tot el que es va acordar i el seu impacte en el País Valencià†, ha recordat Sanz.

http://www.eupv.org/2012/05/19/eu-r...Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 397692

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License