Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Esquerra Unida alerta que les retallades en Educació i Sanitat provocaran “ineludiblement privatitzacions i copagamentâ€

La síndica d’EUPV i coordinadora de la formació d’esquerres ha afirmat que la plena disposició mostrada ahir pel president de la Generalitat, Alberto Fabra, a Mariano Rajoy en l’objectiu de complir amb els retallades en Educació i Sanitat, “és una ofensa en tota regla a la voluntat dels valencians i valencianes, a qui els ha donat totalment l’esquena. Fabra ha atacat l’autogovern del País Valencià i ha actuat al marge de les regles democràtiques, fent-ho a Madrid, en una reunió dels barons del PP. És la imatge funesta de com decideix aquest govern autonòmic les qüestions més essencials per als ciutadans†.

Per a Sanz, l’actitud “complaent†de Fabra amb Rajoy “és vergonyosa†. La diputada d’esquerres demana respostes immediates del president del Consell en Les Corts. “És inaudit que Fabra no done primer explicacions en la cambra autonòmica, a tots els valencians i valencianes, sobre les seues intencions d’assumir les retallades en Educació i Sanitat, i per contra ho faça en una reunió per a pegar-li palmadetes de suport a l’esquena de Rajoy. Li han donat la volta a aquella vella expressió, deixant-la com el govern contra el poble i sense el poble†, subratlla

La parlamentària d’esquerres recorda que la competència d’aprovació dels pressupostos la té Les Corts, “i qualsevol modificació fora és precisament el que ha fet Fabra, actuar al marge de les regles democràtiques.

Sanz afirma que el president del Consell “ha signat la sentència de mort de l’Educació i la Sanitat com als dos pilars fonamentals de l’Estat del Benestar. Aquestos retallades sols tenen una direcció: les privatitzacions i el copagament. Les conseqüències de tot açò seran desastroses†, denuncia.

http://www.eupv.org/2012/04/15/marg...Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398516

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License