Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Mobilització Antinuclear i en Solidaritat amb el Poble de Japó

València, 17 de març, a les 19.30 a la plaça del Temple. (Delegació del Govern)

La magnitud de la catàstrofe esdevinguda al Japó, junt la situació actual de la central nuclear de Cofrents, que està pendent de renovació de la llicència d’explotació, ens han dut a convocar de manera urgent una mobilització contra l’energia nuclear, en record de les víctimes i en solidaritat amb la població afectada.

Considerem molt important que aquest dijous 17, sis dies després del tsunami, es realitze aquest acte a València:

- En solidaritat amb el poble japonès i en record dels milers de víctimes del terratrèmol i tsunami del dia 11, i en contra de la prolongació de l’activitat de la central nuclear de Cofrents per deu anys més.

- La central nuclear de Cofrents, situada a 50 kilòmetres en línia recta de València suposa una autèntica amenaça per la nostra seguretat, i que deixará una herència enverinada a les futures generacions en forma residus nuclears d’alta radiactivitat, si al final és Zarra la zona elegida per a albergar el cimenteri nuclear (ATC).

- Per un canvi radical en el model energètic, un decreixement del consum i per l’abandonament de l’energia nuclear i de les energies fòssils. No ens podem permetre el risc d’un accident nuclear. No podem seguir provocant el Canvi Climàtic.

- Per un País Valencià 100% d’energia renovable

Concentració dijous a les 19´30 hores a la plaça del Temple de València, per a denunciar els perills i conseqüències que malauradament de nou s’han repetit en aquest cas al Japó.

Crida: Ecologistes en Acció de VàlenciaCompartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 397692

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License