Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Fes-te fedatari ILP Persones Afectades per les Hipoteques

En breu la Plataforma de Persones Afectades per les Hipoteques començarà a recollir signatures de la ILP després d’anys d’obstacles per parts de la mesa del Congrés (PSOE+PP+CIU+PNV). Hem començat ja a recollir les i fedataris, des de càrrecs institucionals fins a gent del món de la cultura, etc,.... però sobre tot es necessiten fedataris en tots els barris i localitats per tindre un control del procés. Necessitem que tots els col•lectius s’impliquen en la recollida de signatures, és una bona iniciativa per parlat de tu a tu amb les persones del barri, una oportunitat per a què ens coneguen i per ampliar la participació ciutadana en la configuració d’un MALESTAR i INDIGNACIÓ que frenen l’onada de retalls i atacs als drets humans.

Per a poder ser fedatari/a, posat en contacte amb Celes Navarro (celesrifraf@gmail.com 625927166)

La ILP recull entre altres qüestions: la possibilitat legal de la dació en pagament; una moratòria als desnonaments en temps de crisi o estafa; una auditoria al mercat immobiliari i la reconversió de les vivendes buides a un parc de vivenda social, de lloguer social que mai supose més d’un 30% dels ingressos. Per tot això, i per una denúncia clara de la violència immobiliària de les entitats financeres necessitem tota la implicació possible. Són ja 350.000 habitatges desnonades, uns 270 cada dia en l’estat espanyol. En el País Valencià sostenim la vergonya de ser la primera comunitat en desnonaments i no deixen d’augmentar, les administracions no garanteixen recursos ni intervenen en la situació. Las persones es queden sense casa i amb una condemna de per vida que les exclou del sistema y engrosseix l’anomenat 4º món de les societats occidentals.

La PAH junt al 15-M i les organitzacions socials (veïnals, sindicals, polítiques....) està planificant una campanya per aconseguir milions de signatures, parar aquesta barbàrie i conscienciar que aquest sistema és la crisi. Per això, esperem màxima implicació d’EUPV, des dels seus càrrecs, militants i col•lectius.Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398516

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License