Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

EU defensa la continuïtat de l’IVVSA com a instrument necessari per a fer efectiu el dret a l’habitatge

El portaveu adjunt d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes, Ignacio Blanco, s’ha reunit aquest matí amb la representació unitària dels treballadors de l’IVVSA a Alacant, València i Castelló. Blanco s’ha compromès amb els sindicalistes a defensar “la continuïtat d’una empresa pública que té encomanada una missió social absolutament crucial en temps de crisi: garantir el dret constitucional a l’habitatge per als sectors socials més desfavorits†. Així mateix, el diputat d’Esquerra Unida ha manifestat la seva oposició a l’ERO anunciat per la Direcció de l’IVVSA, ja que “tots els treballadors són necessaris perquè l’IVVSA complisca amb els seus objectius fundacionals. A qui cal canviar és als directius†, afirma.

El portaveu adjunt d’EUPV ha tornat a lamentar que la nefasta gestió del PP haja portat a l’IVVSA a assumir en el seu pressupost “més despeses financeres que de personal, la qual cosa demostra que la solució per a l’empresa pública no passa per l’acomiadament dels treballadors sinó per l’assumpció de les seues responsabilitats per part del Consell, que és el deutor principal de l’Institut†.

El parlamentari de la formació d’esquerres responsabilitza als diferents consellers que s’han succeït al capdavant de l’IVVSA de supeditar la política del Consell als interessos de les entitats financeres i les grans empreses immobiliàries. “No creuen en la política pública d’habitatge i per això han desaprofitat l’enorme potencialitat de l’IVVSA: Blasco i González Pons sumant-se a la dinàmica especulativa del mercat, i ara Isabel Bonig promovent el desmantellament de l’Institut, que és el que s’amaga darrere de l’anunci de l’ERO†, denúncia Blanco.

El diputat d’Esquerra Unida ha anunciat la presentació de diverses iniciatives parlamentàries de suport a la continuïtat de l’IVVSA i de la totalitat de la seva plantilla. “En un moment de greu crisi econòmica, en el qual moltes famílies estan sent desnonades dels seus habitatges pels bancs, el que fa falta és més oferta pública d’habitatge amb criteris socials, i aquest paper l’ha de complir l’IVVSA†, assegura Blanco.

Ignacio Blanco ha manifestat als representants sindicals el suport de la seva formació al manteniment de tots els llocs de treball, i l’exigència al Consell de “màxima transparència†respecte l’ERO anunciat per la Direcció de l’IVVSA. Hui mateix el diputat d’EUPV ha presentat en les Corts una petició de compareixença de la consellera Isabel Bonig perquè done explicacions detallades sobre aquest tema.

http://www.eupv.org/2012/02/13/esqu...Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 399261

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License