Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Ignacio Blanco firma acuerdo con Mislata sobre titularidad del Hospital Vázquez Bernabéu

El portaveu d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes i candidat a la Presidència de la Generalitat, Ignacio Blanco, va signar el passat dia 12 de març un acord per a que l’Hospital Vázquez Bernabéu siga de gestió pública i preste servei als ciutadans de Mislata. Blanco ha signat aquest acord junt al portaveu municipal d’EUPV en la localitat, Salvador Garcia de la Mota, representants de la Coordinadora de Veïns de Mislata i membres del Pacte per la Sanitat de Mislata.

Blanco ha assenyalat que aquest acord, “és necessari per dur endavant un servei més que necessari a la població de Mislata. Amb ell ens comprometem a incorporar-lo al nostre programa, dins del nostre projecte sanitari autonòmic”, ha destacat.

L’acord es compromet a que l’Hospital Vázquez Bernabéu compte amb unitats de referència provincial o regional, segons les necessitats assistencials. Entre les dotacions, es troba un àrea d’especialització de mitja i llarga estància i atenció a crònics amb unitats com dany cerebral, una consulta especialitzada -com a mínim de 21 especialitats-, un àrea de laboratori i radiologia operativa les 24 hores, servei d’urgències i urgències pediàtriques 24 hores, box de quatre o sis llits, SAMU i TMNA, servei de cirurgia ambulatòria i de curta estància, unitat d’ingrés de curta estància, un centre de planificació familiar i un àrea d’ingrés de mitja i llarga estància de salut mental.Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398275

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License