Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

EU Alaquàs inicia la campanya per a les eleccions de maig de 2015 amb una enquesta ciutadana al voltant del seus problemes i necessitats

EU Alaquàs ha començat hui la seua marxa per a les eleccions de maig 2015. En el dia de hui està passant unes enquestes al poble d’ Alaquàs per fer-los arribar els principals problemes que preocupen entre la població. Entre les preguntes cal destacar qüestions sobre treball, economia, educació, sanitat i benestar social.

Carol Pino, coordinadora del Col.lectiu, ha manifestat que aquesta campanya té com a finalitat conéixer el problemes , les inquietuds i malestars de primera mà, que afecten a la gent del municipi, per a intentar resoldre’ls i solucionar-los en un futur, esperem que prompte i esperançador.

La coordinadora també ha comentat que el pròxim dijous també es trobaran al mercat i que el dia 6 de febrero es realitzarà un cicle de xarrades , la primera de les quals serà sobre la llei de seguretat ciutadana aprovada pel PP. Comenta que tota la informació es trobara disponible al facebook del Col.lectiu:

https://www.facebook.com/EsquerraUn...

A peu de foto, veiem a membres del Col.lectiu realitzant les enquestes .Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 399322

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License