Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Escola Valenciana recomana NO PARTICIPAR en la Consulta Lingüística de la Consellería

ADVERTEIX QUE LA CONSULTA DE MARÍA JOSÉ CATALÁ VOL MANIPULAR A LES FAMÍLIES.  

Les famílies SÍ que decideixen en la preinscripció, NO en la consulta perquè

1-NO ÉS VINCULANT.

No és veritat que en aquesta consulta les famílies decidisquen res. La Consulta no és vinculant, només expressen una opinió que pot ser considerada o no segons el criteri de la Conselleria d’Educació. No hi ha ni un mínim de participació per a què la consulta siga vàlida i manquen les mínimes garanties democràtiques.

2- CREA CONFUSIÓ

No és cert que les famílies puguen triar tal com anuncien els cartells entre valencià/anglés o castellà/anglés. Eixos programes no existeixen en el sistema educatiu valencià. Ningú pot triar no estudiar castellà o no estudiar valencià. La consulta és enganyosa.

3. NO S’HA INFORMAT

No existeix cap campanya informativa real a les famílies sobre els programes i els seus resultats. Penjar un cartell o facilitar un full a l’alumnat no és suficient. A més la data de votació telemàtica, el 19 de desembre, quan els centres educatius estan preparant les festes de Nadal és absolutament inapropiada.

Per tot aquestos motius us adrecem les recomanacions d’Escola Valenciana:
- Recomanem la NO PARTICIPACIÓ EN LA CONSULTA. Els vots legitimarien un procés propagandístic per part de la Conselleria d’Educació fet sense el consens dels principals agents de la comunitat educativa. La consulta només busca obrir un conflicte lingüístic inexistent en el centre, a més, recordem que la consulta és totalment no vinculant i per tant innecessària.
- Cal que la direcció del centre  publique obligatòriament el cens el dia 15 de desembre al tauler d’anuncis.
- La nota informativa cal copiar-la literalment del DOCV i entregar-la el dia 18 de desembre a totes les famílies, ja que és quan finalitza el termini.
- Les famílies que vulguen votar hauran de passar físicament per la direcció del centre per demanar la credencial que haureu de generar a

http://www.cece.gva.es/webitaca/val... http://blocampaceip5aldaia.blogspot...’Aldaia)Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 388926

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License