Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Setmana de lluita de les Marxes de la Dignitat a València

Les Marxes de la Dignitat convoquen a nivell estatal, una setmana de lluita del 24 al 29 de novembre. Durant aquesta setmana es faran accions per reivindicar: PA, SOSTRE, TREBALL I DIGNITAT, JUDICI I CÀSTIG PER ALS CORRUPTES. A València es faran diverses accions en les quals ens agradaria que la vostra organtizació participara activament i que donareu la máxima publicitat a totes aquestes accions.

- Dilluns 24. Cadires de la fam contra la descocupació i la precarietat. 11:00 hores. Plaça de l’Ajuntament València

- Dimarts 25. Concentració a les portes del CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) de Sapadors (av. Doctor Waksman 54), per a anar en marxa a la manifestació contra la violència de gènere que partirà a les 19:00 hores del Parterre.

- Dimecres 26. Acció a favor dels serveis públics, Educació i Sanitat. A les 19:00 hores a l’antiga Fe – Conselleria d’Educació de av. Campanar.

- Dijous 27. Acció contra el frau fiscal i per la renda bàsica. 11 hores. Plaça Ajuntament.

-Dissabte 29. 18:00 hores. Manifestació Unitària: Plaça de Sant Agustí, Sant Vicent, Perdiodista Azzati, Plaça Ajuntament, Sant Vicent, Reina, Pau, Parterre, Justícia, Colom (Delegació de Govern). Ens agradaria acudireu a la manifestació amb la vostra pancarta per fer visibles les vostres reivindicacions.

Finalment, des de les Marxes de la Dignitat us cridem a participar activament en una mobilització per una societat d’hòmens i dones lliures, una mobilització contra un sistema, un règim i uns governs que ens agredeixen i no ens representen. Uns  governs que retallen i col·laboren amb les polítiques de la Troica.Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos