Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Marxes de la dignitat al País Valencià. Pla i calendari de mobilització

Vos adjuntem a continuació el pla de mobilització de les Marxes de la Dignitat per denunciar la Corrupció i exigir Pa, Treball i Sostre que es realitzarà durant el més de novembre, dos son les iniciatives principals: la marxa contra l’atur a la que l’organització ha de donar i la mobilització estatal del 29 de novembre que es prefigura com una mobilització de confluència sectorial (dependència, RTVV, ensenyament, PAH’s).

Respecte de les Marxes contra l’Atur, cal donar suport de totes les formes al nostre abast: incorporant gent a la etapa o etapes que ens siguen més properes, o be preparant l’allotjament i la recepció dels caminats, o preparant-se actes polítics a la seva recepció etc... Tots els consell comarcals han d’estudiar com ajudar a la mobilització. La coordinació de aquesta activitat es portarà pels responsables de MMSS i d’organització.

La mobilització del dia 29 de novembre serà estatal, està prevista una mani a València, cal vore si a Alacant i/o Castelló es munta alguna iniciativa semblant.

El moviment de les Marxes per la Dignitat està caminant per tal d’organitzar per aquesta primavera d’altra gran marxa sobre Madrid, les mobilitzacions d’aquesta tardor son molt importants per mantenir actives les protestes. També cal considerar que CS CCOO ha decidit incorporar-se a aquest moviment lo que produirà un enfortiment de les seves iniciatives.

1.- Marxa de la Dignitat al País Valencià. Diverses columnes eixiran des de diverses localitats valencianes durant el mes de novembre per confluir a València dissabte 15. Estan confirmades columnes des d’Alacant, Castelló i Bunyol. S’està estudiant la possibilitat d’una columna des de Dénia – Gandia.

Columna València

- 12N Bunyol – Xest
- 13N Xest – Quart
- 14N Quart – Aldaia
- 15N Aldaia (eixida 10:00) – València

Columna Alacant

- 4N Elx – Aspe / Alacant / Aspe (pendent de confirmar)
- ...
- 10N: Beniarrés-La Pobla del Duc
- 11N: La a Pobla-Xàtiva
- 12N: Xàtiva-Alzira
- 13N: Alzira-Silla
- 14N: Silla-Catarroja
- 15N: Catarroja (9:30 – 10:00) -València

Les columnes confluirán el dia 15N, a les 12:00 hores, en la Plaça de Patraix de València. A més de la gent que ve caminant està previst que vinguen autobusos des de diverses poblacions per sumar-se a les accions i la manifestació.

En la Plaça de Patraix es faran parlaments, es descansarà i dinarà entre les 12:00 i les 17:00 hores. A les 17:00 hores s’eixirà en Manifestació pel següent itinerari: Plaça de Patraix, C/Churat i Saurí, Tres Forques, Conca, Plaça Bisbe Amigó, Sant Francesc de Borja, Pintor Benedito, Plaça Espanya, Sant Vicent, Plaça Sant Agustí, Sant Vicent, Reina, Micalet i Plaça de la Mare de Déu.

2. Setmana estatal de lluita del 24 al 29 de novembre. Durant aquesta setmana es faran accions per reivindicar: pa, sostre, treball i dignitat. Es faran accions a diverses poblacions que us anirem comunicant quan es vagen concretant. A València es faran accions cada dia de la setmana: 

o Dilluns 24. Cadires de la fam contra la descocupació i la precarietat. 11:00 hores. Plaça de l’Ajuntament

o Dimarts 25. Participació en la manifestació contra la violència de gènere. 19:00 hores al Parterre.

o Dimecres 26. Acció a favor dels serveis públics, educació i sanitat. A les 19:00 hores a l’antiga Fe – Conselleria Educació de Campanar.

o Dijous 27. Acció contra el frau fiscal i per la renda básica. 11 hores. Plaça Ajuntament. 

3.Dissabte 29. 18:00 hores. Manifestació: Plaça de Sant Agustí, Sant Vicent, Perdiodista Azzati, Plaça Ajuntament, Sant Vicent, Reina, Pau, Parterre, Justícia, Colom (Delegació Govern).Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398683

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License