Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

No a les retallades en els serveis públics. Depuració de responsabilitats en el Consell

Campanya unitària dels sindicats de recollida de signatures per internet

El govern valencià ha balafiat i ha dilapidat els recursos públics amb una política clientelar basada en els grans esdeveniments que no han generat riquesa ni ocupació; l’especulació urbanística, que ha suposat l’enriquiment d’unes poques persones a costa de la destrucció del territori, i la privatització de serveis públics amb el desviament de recursos a empreses privades que obtenen beneficis a costa de les arques públiques. Les cinc organitzacions sindicals sotasignades han decidit portar a terme mesures legals per tal que es retire el decret perquè estan convençuts que s’han vulnerat drets i la legalitat vigent.

Les persones que signem a sota pretenem que es depuren totes les responsabilitats polítiques per la mala gestió realitzada. Per tant, demanem que dimitisca, o siga cessat, el Conseller Vela, responsable directe en l’elaboració i execució dels pressupostos en les últimes legislatures

El gobierno valenciano ha despilfarrado y ha dilapidado los recursos públicos con una política clientelar basada en los grandes acontecimientos que no han generado riqueza ni empleo; la especulación urbanística, que ha supuesto el enriquecimiento de unas pocas personas a expensas de la destrucción del territorio, y la privatización de servicios públicos con el desvío de recursos a empresas privadas que obtienen beneficios a expensas de las arcas públicas. Las cinco organizaciones sindicales firmantes han decidido llevar a cabo medidas legales para que se retire el decreto porque están convencidos de que se han vulnerado derechos y la legalidad vigente.

Las personas que firmamos más abajo pretenden que se depuren todas las responsabilidades políticas por la mala gestión realizada, por lo que pedimos que dimita o sea cesado, el Consejero Vela, responsable directo en la elaboración y ejecución de los presupuestos en las últimas legislaturas.

Per a signar/ Para firmarCompartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 399261

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License