Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

¿Quién prefiere que sea el candidato de Esquerra Unida a la Generalitat Valenciana?

Àrea comunicació PCPV

Una mostra de l’interés social despertat per les Primàries d’EUPV obertes a simpatitzants per a la candidatura a la Presidència de la Generalitat Valenciana és l’enquesta al respecte en ElDiario.es.

Com sabeu, s’han presentat 2 candidatures:

- La de Marga Sanz, presentada i recolzada per una pluralitat de sectors d’EUPV que inclou el PCPV, Izquierda Republicana, Izquierda Abierta i un sector de dones i homes independents (sense adscripció partidària dins EUPV).

- La de Ignacio Blanco, recolzada per altre sector d’EUPV.

Interesa que hi haja la màxima participació possible en aquesta enquesta, com expressió de l’interés social en EUPV. Us cride per tant a participar en l’enquesta entrant en la web indicada, i convidar a les persones que tingueu pròximes a que participen també.

Tot això sense oblidar la importància de que els simpatitzants s’inscriguen abans de la data límit del 31 d’octubre per tal de poder votar el 8 de novembre, i que qui tinga problemes per votar físicament aquest dia demane amb antelació suficient la documentació per al vot per correu (sense esperar al dia anterior a la votació, per tal com sembla possible que en tal cas arribe la documentació a temps).

Salutacions comunistes, esquerranes i unitàries des de la pluralitat

Es pot accedir i votar des de http://www.eldiario.es/cv/prefiere-...Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 397692

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License