Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

EUPV crida i dona support a les manifestacions contra la LOMCE i les retallades d’educació, 23 d’octubre

Des de l’Àrea d’Educació vos convidem a participar a les Manifestacions unitàries del dia 23 d’octubre, a València i Alacant, coincidint amb la vaga convocada pel Sindicats d’Estudiants, contra la LOMCE i les retallades d’Educació, els dies 21, 22 i 23

Des d’EUPV donem suport a ambdues mobilitzacions i junt amb altres organitzacions, en un primer moment: FAPA-València; Escola Valenciana, CAVE-COVA, STEPV, FE CCOOPV, FEU-Alcoi, PSPV, Compromís, Sindicat d’Estudiants i El Verds PV, fem una convocatòria a participar-hi el dijous 23 per la vesprada.

Cal aconseguir el màxim suport, que tota la comunitat educativa retorne al carrer demostrant el seu rebuig i disconformitat amb les polítiques educatives del Partit dels Governs, estatal i autonòmic, que suposen un atemptat contra el dret a l’educació de totes i tots.

No podem callar front a la pèrdua dels nostres drets i la imposició d’aquesta contrareforma educativa, que representa un model classista, segregador, mercantilista i que soscava la participació democràtica als centres educatius, tornant a un model autocràtic i franquista

Hem de construir una educació pública, laica, de qualitat, integradora, compensadora de desigualtats i en valencià

Us adjuntem cartell amb les organitzacions convocants a dies d’ara; però queda oberta la participació a mes convocants, altres organitzacions i formacions polítiques, de les que estem a l’espera de resposta i que durant aquestos dies podrien sumar-se.

Us necessitem,

L’EDUCACIÓ ES UN DRET NO UN NEGOCI!!!! NO A LA LOMCE: INSUBMISSIÓ HI HA ALTERNATIVA

 Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398683

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License