Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

RECORDATORI convocatòria de reunió per presentar accions Marxes de la Dignitat. Dimarts 21 d’octubre a València

MARXA DE LA DIGNITAT de VALÈNCIA

Companyes, companys,

El passat mes de març diverses plataformes, organitzacions socials, assemblees de persones aturades i precàries, sindicats, partits polítics i ciutadanes i ciutadans vam organitzar una Marxa a Madrid i una manifestació en la que van participar més d’un milió de persones.

El lema que va mobilitzar a tanta gent d’arreu de l’estat era: pa, treball, sostre i dignitat. Un lema que es es concretaven en les següents reivindicacions: no al pagament del deute; per l’ocupació digna; per la renda bàsica; pels drets socials; per les llibertats democràtiques; fora els governs de la troica i contra les retallades, la repressió i la corrupció. Una mobilització contra un sistema, un règim i uns governs que no ens representen.

Des d’aleshores hem continuat fent accions com: ocupació oficines del SERVEF, envolta Les Corts… amb el mateix objectiu: organitzar una mobilització continuada que faça palés el rebuig del conjunt de la societat a les polítiques socials, laborals, econòmiques i de tot tipus que practiquen els governs de la troica i treballar per  un canvi de polítiques per unes altres que responguen als interessos del 99% de la població. És a dir, que és faça visible el gran malestar que hi ha a tot arreu per la situació que travessem i agrupar totes les organitzacions, persones i lluites compromeses amb el canvi social.

Des de les Marxes de la Dignitat considerem que només amb l’organització i lluita de les treballadores i treballadors, de totes les persones que lluiten contra aquestes polítiques i contra aquest sistema podrem canviar les coses. Per això, hem acordat convocar noves mobilitzacions que es concreten en:

-Marxa de la Dignitat al País Valencià. Diverses columnes eixiran des de diverses localitats valencianes durant el mes de novembre per confluir a València dissabte 15. Estan confirmades columnes des d’Alacant, Castelló i Bunyol.

-Setmana estatal de lluita del 24 al 29 de noviembre. Durant aquesta setmana es faran accions per reivindicar: pa, sostre, treball i dignitat. A més, dissabte 29N es faran manifestacions a nombroses ciutats de l’estat. A València es farà una manifestació que eixirà des de la Plaça de Sant Agustí a les 18:00 hores.

Companyes, companys, des de les Marxes de la Dignitat volem compartir amb totes les organitzacions valencianes i que aquestes participen activament en les mobilitzacions previstes. Amb aquesta finalitat, i també per informar-vos detalladament de totes elles, us convoquem a la reunió que tindrà lloc el proper DIMARTS 21 d’Octubre, a les 19:00 hores, als locals sindicals de la Universitat de València (Avgda. Blasco Ibáñez, 21, entrada per Psicologia).Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398683

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio PARTICIPACIÒ  Seguir la vida del sitio Tribuna d’opiniò   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License