Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

9 d’octubre a Valencia: Manifestaciò i III Tobada de la Xarxa d’Entitats del País Valencià

Vivim un moment important: és possible que aconseguim el canvi que cal al País Valencià, però és necessari que eixe canvi siga real, no només de sigles, i òbriga la porta a una democràcia participativa en la que els ciutadans i ciutadanes finalment tinguem mecanismes per fer sentir la nostra veu. Un doble objectiu que va més enllà d’una cita electoral i que demana la implicació activa de tots nosaltres. Des d’aquesta premissa, la III Trobada de la Xarxa d’Entitats pot ser un instrument que sume energies i ajude decisivament a avançar en eixa direcció.

Dijous 9 d’Octubre de 2014, 10h

València, Octubre Centre de Cultura Contemporània (Carrer de Sant Ferran, 12)

Objectius:

- dissenyar una campanya divulgativa a favor de la participació
- aprovar un manifest-base de la Xarxa
- implementar dinàmiques participatives en les entitats participants
- preparar un acte de presentació pública

Vos adjuntem el formulari d’inscripció que hem preparat per poder organitzar millor la III Trobada: http://goo.gl/L4vQJw

Ompliu-ho les persones que aneu a vindre i també podeu utilitzar-ho per invitar a altres organitzacions que comparteixen objectius amb tots/tes nosaltres.

Hem creat també un esdeveniment al facebook, per tal de facilitar la tasca de convocar (també a amigues i amics) i interaccionar, abans de la Trobada (teniu al facebook i drive, a la vostra disposició, la documentació que hem preparat). Si teniu algun document que voleu fer aplegar a tothom, també podeu utilitzar aquesta via del facebook o escrivint a aquest mateix correu.

L’esdeveniment del facebook el teniu a: https://www.facebook.com/events/971...

i si voleu més informació podeu trobar-la al perfil: https://www.facebook.com/XE.Xarxa.E...Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 397692

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License