Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Marga Sanz (EU): “Les mobilitzacions contra les retallades obliguen a Fabra a retirar el Decretâ€

La síndica del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes, Marga Sanz, ha advertit que les mobilitzacions contra les retallades aniran en augment. Per a Sanz, “les mobilitzacions obliguen a Fabra a retirar el Decret de les retallades†. A més, la síndica d’esquerres ha recordat que el Decret “se ceba sobre el personal del sector públic, el qual sofreix retallades brutals que afecten al seu salari actual i a les seues prestacions†. “No són mesures temporals ja que als treballadors públics no se’ls tornaran les pèrdues que tinguen durant els propers dos anys†, ha afegit. La diputada d’EUPV ha assenyalat que a més “les retallades amenacen greument el bon funcionament dels serveis públics†, especialment educació i sanitat.

La síndica del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes ha advertit que “les mobilitzacions contra les retallades obliguen a Fabra a retirar el Decret†. A més, la síndica ha assenyalat que “les mobilitzacions augmentaran†al llarg de les properes setmanes. Sanz ha afegit que “si es van equivocar, com ara reconeix el propi Fabra, que no rectifiquen fent el mateix†. Així, la diputada d’esquerres ha demanat mesures que aposten per l’economia productiva i per la creació de llocs de treball.

La síndica d’esquerres ha criticat l’actuació del Consell amb aquest Decret, que “ofega els treballadors del sector públic mentre els alts càrrecs i els seus assessors se salven de la retallada†. “Cal retirar, doncs, aquest Decret†, ha afegit.Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 388926

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Actualitat politica   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License