Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Assemblea Popular estatal de les Marxes de la Dignitat a Valencia, proper 4 d’octubre

En aquesta assemblea volem que, a més de les organitzacions d’arreu de l’estat que hi vindran, participen els moviments socials de València.

El proper dissabte 4 d’octubre tindrà lloc al Cabanyal – Canyamelar una Assemblea Estatal de les Marxes de la Dignitat. Aquesta, que es farà pel matí a l’Ateneu Marítim, tindrà com a objectiu debatre sobre el seu full de ruta per als propers mesos. Entre les accions acordades sobre les quals es parlarà estan: els actes del 24 d’octubre a Oviedo coincidint amb el lliurament dels Premis Príncep Felip; la setmana de lluita estatal del 24 al 29 de novembre que culminarà amb manifestacions massives a diverses ciutats de l’estat dissabte 29N; les marxes als paradisos fiscals per la primavera…

Per la vesprada, entre les 18:00 i les 20:30 hores, s’ha convocat una ASSEMBLEA POPULAR, a la Plaça de la Creu del Canyamelar, on les diferents assemblees i organitzacions que conformen el moviment de les Marxes de la Dignitat hi intervindran. A més, volem que tots aquells moviments, plataformes o xarxes socials de València també hi intervinguen per informar-nos de la seua lluita, del seu treball i de les seues propostes. Per facilitar que el màxim d’organitzacions puguen fer-ho les intervencions seran d’uns tres minuts. Per tot això, ens adrecem a la vostra organització per convidar-vos a participar-hi.

Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic marxesdignitatvlc@gmail.com o bé al telèfon 639606991Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398683

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License