Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

EU obri el procés de primàries a les Eleccions Autonòmiques

Esquerra Unida obri el procés de primàries a les Eleccions Autonòmiques. La secretària d’organització d’EUPV, MªÁngeles Llorente, i el responsable de comunicació interna i xarxes socials de la formació d’esquerres, Fede Sabater, han donat a conèixer amb detall el sistema de primàries obertes que posà en marxa el passat dia 17 Esquerra Unida amb l’obertura del termini de presentació de candidatures a Les Corts i de candidats a la presidència de la Generalitat, el qual s’allargarà fins el 20 d’octubre. També des del 17 de setembre i fins el 31 d’octubre, es podran inscriure’s tots els simpatitzants que ho desitgen, a través de la pàgina web http://www.primaries.eupv.org, o en qualsevol col·lectiu d’EUPV, per a poder votar a la persona candidata a la presidència de la Generalitat. Llegir més

QUÈ SÓN LES PRIMÀRIES?

  Davant la necessitat d’una major democràcia, en Esquerra Unida del País Valencià fem un pas avant i convoquem un procés de primàries obertes.

Les primàries obertes són un procés democràtic que Esquerra Unida ha engegat per a triar al seu candidat o candidata a la Presidència de la Generalitat Valenciana en les eleccions autonòmiques de 2015.

En aquestes primàries obertes podràs votar al candidat o candidata que més t’il·lusione. Sigues o no militant d’Esquerra Unida.

Aquest procés està dins de l’Assemblea d’Esquerra Unida on triarem al nostre/a candidat/a a la Presidència de la Generalitat a través de primàries i els nostres militants votaran les nostres llistes i les nostres línies programàtiques per a les Eleccions de 2015.

El dia 8 de novembre es durà a terme la votació del candidat o candidata a la presidència en les seus d’EUPV juntament amb l’elecció de les llistes electorals en les quals votaran els i les militants de EUPV.

Per a participar solament has de compartir el projecte d’EUPV i dels seus principis recollits en els seus estatuts i inscriure’t en aquesta pàgina o en el teu col·lectiu més proper.

PROCEDIMENT

El procés és molt senzill, solament has de seguir aquests passos:

1. INSCRIU-TE COM A SIMPATITZANT: Emplena el formulari en “inscriu-te”, tens fins al 31 d’octubre per a fer-ho. Per a açò hauràs d’aportar-nos algunes dades perquè ens posem en contacte amb tu, i compartir el projecte d’EUPV i els seus principis arreplegats en els seus estatuts. Ens posarem en contacte amb tu perquè participes en el procés

2. PARTICIPES EN LA CAMPANYA: Pregunta, informa’t i decideix. ParticipEU.

3. VOTES: El dia 8 de novembre votes al/la candidat/a fet que més t’il·lusione en el col·lectiu d’Esquerra Unida més proper (et notificarem on). Si eixe dia no pots estar en el teu lloc de votació pots sol·licitar el vot per correu a partir del dia 21 d’octubre.

La teua participació és necessària per a acabar amb els que usen el poder contra els interessos de la gent. Porten molt temps jugant una partida que no els pertany. Han jugat amb els nostres somnis, la nostra dignitat i la nostra esperança. És l’hora de decidir el nostre futur.

PARTICIPA. ARA ET TOCA A TU. ÉS EL NOSTRE TORN

+InfoCompartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 399322

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License