Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

EU inicia el curs polític treballant pel canvi en la ciutat i fent-li front al “pucherazo” del PP

Lorente: “la Llei Electoral del PP, convertirà els alcaldes en caciques i els plenaris municipals en simples escenificacions teatrals”.

Des d’Esquerra Unida s’ha indicat que “comença un temps de gran rellevància per al futur de la ciutat”. En aquest sentit s’ha recordat que “estem vivint un moment de canvis i la ciutadania necessàriament ha de jugar un paper protagonista”. El portaveu municipal d’EU, Miquel Lorente, ha assenyalat que “cal avançar-se als nous reptes que se’ns esperen com a ciutat, dintre d’un context econòmic i social molt complicat”.

Per això, Esquerra Unida s’ha marcat com a principal objectiu treballar per aconseguir una nova orientació política i social que faça possible un projecte de ciutat que compte amb la participació del conjunt de la ciutadania. Segons EU“ara més que mai Xàtiva ha de marcar-se uns objectius clars per poder ser una ciutat creadora d’ocupació, amb cohesió social i superar així el model de ciutat trencada resultat de vint anys d’un govern que ha comptat amb molts diners, però pocs projectes encaminats a millorar l’economia i la vida de la seua gent”.

Per altra banda, Esquerra Unida ha volgut subratllar el seu rebuig i la seua mobilització front la nova LLei de Reforma Electoral que pretén aprovar el PP“perquè convertirà els alcaldes en caciques i els plenaris municipals en simples escenificacions teatrals”. Per això, des de la formació d’esquerres s’ha advertit que “donarem la batalla social junt amb la pedagogia política feta carrer per carrer, plaça per plaça… Perquè la ciutadania prenga consciència i plante cara a aquells que ens volen furtar la democràcia”

http://portaldexativa.es/eu-inicia-...Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398385

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License