Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

CRIDA A FER APORTACIONS PER POSSIBLES MÈTODES PER A PRIMARIES A EUPV

El dissabte 14 de juny el Consell Polític Nacional va aprovar obrir un debat en el si de l’organització sobre el mètode d’elecció interna dels/les candidats/es d’Esquerra Unida per a les properes eleccions. Per a açò, s’ha triat una comissió que integra la pluralitat i els territoris d’EUPV perquè discutisca sobre els possibles mètodes electorals des de la major participació possible, i concrete un procediment que puga contemplar ELECCIONS PRIMÀRIES, des de l’acord polític intern.

Tenim un bon sistema electoral. Fins avui el més democràtic dels coneguts en el nostre intern i d’entre els quals vénen aplicant altres formacions polítiques, però ens plantegem aprofundir en els mecanismes de democràcia participativa, tal com la societat avui reclama. La ciutadania aspira a una major participació, a un major protagonisme en l’activitat política i incidir en les decisions d’aquells partits als quals donen el seu suport. Per allò hem de cercar fórmules més participatives amb la militància i simpatitzants.

La proposta consensuada en la Comissió, es presentarà per al seu debat i posterior votació al Consell Polític Nacional de 12 de Juliol. Mentrestant és important que els col·lectius locals i comarcals òbriguen també en el seu si aquest debat per a unir criteris garantint el respecte als principis i valors d’Esquerra Unida i cercant la màxima unitat interna que ens permeta eixir reforçats davant la societat de cara als propers comicis electorals.

Els col·lectius o assemblees comarcals que vulguen fer alguna aportació o suggeriment per al debat de la Comissió poden enviar-ho al correu: eupv@eupv.org fins al dilluns 7 de juliol.

Una salutació cordial.

Marga Sanz

Coordinadora d’EUPVCompartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 399261

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License