Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

EU recorre la decisió de Rus de retirar la bandera tricolor de les dependències de la Diputació de Valencia

La diputada provincial d’Esquerra Unida en la Diputació de València, Rosa Pérez Garijo, ha anunciat hui que presentarà un recurs contra la decisió de Rus d’obligar a la formació d’esquerres a retirar una bandera tricolor col·locada en un balcó de les dependències de la institució provincial.

Pérez Garijo ha titllat de “lamentable†l’actitud del president de la Diputació, Alfonso Rus, i l’ha acusat de “retallar la nostra llibertat d’expressió, que s’expressa mitjançant la col·locació d’una bandera republicana que manifesta el sentir del poble que vol decidir en un referèndum entre monarquia o república†. Per a la diputada provincial d’EUPV “el nerviosisme de Rus demostra que el bipartidisme que recolza la monarquia està en caiguda directa†. “La monarquia és un sistema caducat i obsolet i nosaltres anem a continuar exercint el nostre dret a la llibertat d’expressió†, ha afegit Pérez Garijo qui ha insistit en que “legalment tenim dret†.

Segons indica el Decret 4422/2014, amb data de 4 de juny, de la Diputació de València, “si es produïra una desobediència reiterada a la meua autoritat, al Grup Polític d’Esquerra Unida li serà retirat l’ús del despatx o local que té assignat per a reunir-se de manera independent i rebre visites, fins que manifeste la voluntat de restituir l’ús del mateix d’acord amb la legalitat†. Després d’ordenar a la diputada provincial d’EUPV “la retirada immediata de la bandera de la segona República col·locada en el balcó del seu despatx, que dóna a la fatxada posterior de l’edifici de la Diputació†, el decret adverteix que “en cas de desobediència ordenen al servici d’Ordenances que procedisca a la retirada de la dita bandera†.

http://www.eupv.org/blog/2014/06/05...Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398597

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License