Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Sanz (EUPV) visita el Ciutat de Cremona i demana a Català que deroga immediatament l’arranjament escolar de 2014

La síndica d’EUPV en les Corts Valencianes, Marga Sanz, ha mostrat hui la solidaritat de la formació d’esquerres amb la comunitat escolar i l’assemblea del CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàsque porta 75 dies de tancament contra la supressió d’un aula d’ensenyament infantil  que a la llarga suposarà el tancament del col·legi.

Així, Sanz ha demanat a la consellera Català que acudisca a parlar amb els pares i mares “i que no faça el buit a aquesta reivindicació legítima†. La síndica d’esquerres i coordinadora de la formació d’esquerres va visitar el centre educatiu per a parlar amb els pares i mares i conèixer l’experiència educativa del Cremona que “tot i les dificultats d’haver d’impartir classes en barracots, han demostrat ser una de les millors experiències educatives del País Valencià, com ho demostra el fet que és un dels pocs centres amb un Projectes de Comunitats d’Aprenentatge†.     

“Els vint xiquets que sol·liciten matriculació en tercer grau d’infantil han de ser atesos i més encara quan tenen un germà en el propi col·legi†, ha declarat Sanz qui també critica que la consellera Català “defensa la lliure elecció de centres però ací hi ha vint famílies a les quals se’ls hi nega ja que eliminar l’únic grup d’accés al CEIP Ciutat de Cremona és condemnar-lo a la seua desaparició†.

Per a la síndica d’EUPV en les Corts Valencianes i coordinadora de la formació d’esquerres, “la consellera Català ha de derogar immediatament l’arranjament escolar de 2014 que dóna un colp de mort a l’escola pública i permetre la matriculació dels vint xiquets en el Ciutat de Cremona†.

http://www.hortanoticias.com/sanz-e...Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398683

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License