Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

El 23N, tothom al carrer. Secretaria comunicació PCPV

El proper dissabte 23 de novembre, en l’equador de la legislatura del PP, hi ha convocades Manifestacions en defensa d’allò públic, de les pensions i de les persones, promogudes a nivell estatal pel moviment de les marees i també en el marc d’una convocatòria europea de la Confederació Europea de Sindicats.

En el País Valencià hi ha manifestacions convocades en València, Alacant i Castelló, segons s’indica en el cartell adjunt.

En València no hi haurà una pancarta unitària de capçalera. Hi haurà un seguici encapçalat per una pancarta signada per CC.OO. i UGT, i altre seguici encapçalat per la pancarta de la plataforma Totes Juntes, formada per un conjunt de moviments i organitzacions socials, sindicals i polítiques, entre les quals està el nostre Partit, i que inclou també el lema "Tanquem els governs".

Cal impulsar la participació més àmplia possible en les manifestacions del 23N, enarborant en elles les nostres banderes per fer d’aquesta jornada un pas endavant en la mobilització social contra les polítiques dels governs i de la Troika que ataquen els drets socials i laborals.

Govern dimissió! Hi ha alternativa!Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398683

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License