Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Tots amb la vaga de l’educació del dijous 24 a les 18,30 hores en València (Pl. S. Agustí)!!

Esquerra Unida expressa el seu total suport a la vaga general convocada pel sector per aquest dijous 24 d’octubre, i que els i les estudiants iniciaren el 22 d’octubre.

Fa més d’un any que la comunitat educativa ens estem mobilitzant per tot el territori de l’estat contra la reforma educativa i les retallades socials impulsades pel govern del PP. Ara cal que sortim una vegada més al carrer per manifestar el nostre rebuig a la LOMCE i tornar a reclamar la dimissió del nefast ministre Wert.

Hem començat el curs escolar amb una exemplar mobilització a les Illes Balears. El professorat i els i les estudiants han aconseguit un suport social majoritari amb el seu exemple de lluita. Això només és un pas més en la gran mobilització que s’està portant a terme contra les reformes i retallades socials amb què ens ve colpejant aquest govern insensible envers les necessitats del poble.

Parlar avui de reformes socials realment és un eufemisme. Són contrareformes que ens retrotrauen a dècades on els drets socials eren nimis i per tant fútils. Aquest govern del PP ja ha retallat 5.212 milions d’euros en Educació. Informes nacionals i internacionals adverteixen d’allò que per a tothom ja és una obvietat en la nostra societat: el notable deteriorament del sistema educatiu espanyol. Les successives retallades han portat a la precarietat dels i les estudiants, dels treballadors i treballadores (professorat, personal administratiu, investigadors, etc.) i dels centres educatius. Això, senzillament, porta a la precarietat dels individus i, per tant, de la societat.

La vaga general del 24 d’octubre, com la lluita que es duu a terme a les Illes Balears, com la marxa educativa des de les comunitats autònomes prevista pels propers dies 2 i 9 de novembre, com la campanya de mobilitzacions que la comunitat educativa venim fent des de fa més d’un any, són més necessàries que mai. Hem de seguir lluitant per la nostra educació pública, pels nostres drets socials, i, sobretot, per la nostra dignitat individual i social.

Davant el major atac a l’educació pública, la major concentració de forces.Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 397692

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License