Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

EUPV inicia la precampanya estrenant la seua nova pàgina web

El secretari de comunicació i portaveu de la Comissió Executiva d’Esquerra Unida, Ignacio Blanco, destaca “la interactivitat de la nova web que, combinada amb l’ús de les xarxes socials, ens situa en l’era de l’internet 2.0†.

A quatre mesos de les eleccions municipals i autonòmiques, Esquerra Unida estrena una nova pàgina web caracteritzada per “un disseny més atractiu que s’identifica clarament amb l’utilitzat per Izquierda Unida (www.izquierda-unida.es), reforçant així la visualització del nostre projecte federal†, explica Blanco. El portaveu de l’Executiva destaca així mateix “la vocació informativa de la nova web, amb presència de notícies d’EUPV al llarg i ample de tot el territori valencià†.

La pàgina web està basada i programada en una plataforma 100% software lliure amb llicència GPL. En la mateixa juguen un paper molt important els vídeos agrupats en el Canal de Youtube d’EUPV, que són visibles des de la mateixa portada. “A poc a poc anirem omplint la web amb intervencions dels nostres diputats, gravacions de manifestacions i actes públics, o imatges de les nostres denúncies†, explica Ignacio Blanco, qui també dóna la màxima importància a l’ús de les xarxes socials com facebook o twitter, on EUPV està activa des de fa temps. “Hem entrat de ple en l’internet 2.0, que permet una comunicació més fluïda i interactiva amb la ciutadania†, afirma.

Com diu la coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, en la seua salutació, “Esquerra Unida incorpora les noves tecnologies des de fa temps en la seua dinàmica de treball i aquesta pàgina és un pas més†.

http://eupv.orgCompartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 388926

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Actualitat politica   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License