Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Cartells, Manifest i Convocatòria 8 de Març. Area dona EUPV

Vos adjuntem en aquest correu el manifest de l’àrea de la dona per al proper 8 de Març, amb el lema "Sense igualtat no hi ha democràcia". A més també vos adjuntem els cartells, capçalera de Facebook i enganxines per a difondre en les xarxes, imprimir, etc...

- Convocatòries 8 de Març (actualitzades en http://www.nodo50.org/xarxafeminist... ):

València (cartell adjunt) 19.30h Glorieta. Recorregut: Jardins del Parterre (cantonada C/Pau)Palau de Justicia, Colón, Xátiva, Av. Maqués de Sotelo, Pça. de l’Ajuntament, San Vicent, Pça de la Reina, Micalet y finalitza en la Plaça de la Verge.

(Després de la Mani en la Seu hi haurà un Cinema-forum sobre el 8 de Març organitzat per Joves EU-València: https://www.facebook.com/events/603... )

A MÉS EL Dà A 7 DE MARÇ INAUGURAREM EN LA SEU DE PV UNA SELECCIÓ DE L’EXPOSICIÓ CAMà CAP A LA IGUALTAT, ORGANITZADA PER L’ÀREA DE LA DONA D’EUPV I LA FUNDACIÓ D’INSTITUT D’ESTUDIS POLà TIC A LES 19.30H

Assenyalar-vos també que hem incorporat nous materials (a banda dels anteriors que continuen penjats) a la carpeta virtual que hem fet per l’àrea, amb la col•laboració del grup parlamentari i la responsabilitat de formació:

https://docs.google.com/folder/d/0B...

Així ara teniu, entre altres coses:

- Proposta No de Llei de Reprovació a Toni Cantó presentada pel Grup Parlamentari d’EUPV en les Corts Valencianes
- Cartells del 8 de Març d’aquest any i dels anteriors
- Power Points i articles de temes relacionades amb el 8 de Març, xarrades preparades per l’àrea...
- Diversos Informes sindicals, estatals i internacionals amb diverses dades estadístiques i anàlisi sobre la situació de la dona (CCOO, UGT...)
- Altres materials interessants com unitats didàctiques de las Mestresses de la República (CCOO) o educant en igualtat (Intersindical) (La major part d’aquesta documentació la teniu en les carpetes anomenades materials/power points... i documentos)
- I moltes més coses que podeu trobar navegant per la carpeta, AL NOSTRE BLOG O AL NOSTRE FACEBOOK ON ANEM RECOPILANT LA INFORMACIÓ DELS ACTES ALS DIFERENTS COL•LECTIUS

A més, vos agraïrem ens feu arribar qualsevol aportació, dades, informes.... que considereu rellevant per a penjar i difondre.

Rosana Montalbán, coordinadora Àrea de la Dona d’EUPVCompartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 397692

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License