Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

¿Reformar la Constitució? En benefici dels especuladors ¡¡ NO !!

Concentració 31 agost a València

La Plataforma pels drets socials convoca a Valencia una concentració el dimecres 31 a les 19:30h en el carrer Colom 60, enfront de la delegació del Govern (metro Colom)

Les mesures econòmiques del govern: L’últim servici de ZP a la dreta econòmica, amb el consens de Rajoy.

El colmo: ells que han creat el deute públic, ara prohibixen que en el futur altres governs puguen recórrer a eixe mecanisme. Perquè no oblidem que el PSOE ni el PP han dubtat a endeutar-nos per a ajudar la banca, o per a organitzar la F1 a València, i les visites del papa, o per a reduir els impostos a les empreses. Tantes coses hauria que millorar en la Constitució i només se’ls ocorre eixa...

Per a calmar als mercats pretenen aprofitar l’actual majoria neoliberal del parlament i codificar una prohibició als futurs parlaments d’emetre deute públic.

Per a calmar als mercats regategen la sobirania popular, un debat democràtic i la consulta per mitjà de referèndum; una cosa essencial quan es tracta d’una reforma constitucional.

I no sols la Constitució, una altre apretó més...

Per a animar als mercats abaixen l’IVA de les vivendes, per a ajudar a fer que la banca venga el stock que té acumulat de pisos sense baixar els seus preus.

Per a animar als mercats, serà possible de nou encadenar contractes temporals durant més de 2 anys, o siga estendre la precarietat sense límits.

Vine a la concentració el dimecres 31 a les 19:30h en el carrer Colom 60, enfront de la delegació del Govern (metro Colom)

Basta de regals a la banca. Contractes de treball dignes. Per la sobirania popular i una democràcia real. Que paguen la crisi els que l’han creat.

¿Reformar la Constitución? En beneficio de los especuladores ¡¡ NO !!

La Plataforma pels drets socials convoca en Valencia una concentración el miércoles 31 de agosto a les 19:30h en la calle Colón 60, frente a la delegación del Gobierno

Las medidas económicas del gobierno: el último servicio de ZP a la derecha económica, con el consenso de Rajoy.

El colmo: ellos que han creado la deuda pública, ahora prohíben que en el futuro otros gobiernos puedan recurrir a ese mecanismo. Porque no olvidemos que el PSOE ni el PP han dudado en endeudarnos para ayudar a la banca, o para organizar la F1 en Valencia, y las visitas del Papa, o para reducir los impuestos a las empresas. Tantas cosas habría que mejorar en la Constitución y sólo se les ocurre esa...

Para calmar a los mercados pretenden aprovechar la actual mayoría neoliberal del parlamento y codificar una prohibición a los futuros parlamentos de emitir deuda pública.

Para calmar a los mercados regatean la soberanía popular, un debate democrático y la consulta mediante referéndum; algo esencial cuando se trata de una reforma constitucional.

Y no sólo la Constitución, otra vuelta de tuerca

Para animar a los mercados bajan el IVA de las viviendas, para ayudar a que la banca venda el stock que tiene acumulado de pisos sin bajar sus precios.

Para animar a los mercados, va a ser posible de nuevo encadenar contratos precarios durante más de 2 años, o sea extender la precariedad sin topes.

Ven a la concentración el miércoles 31 a las 19:30h en la calle Colón 60, frente a la delegación del Gobierno (metro Colón)

Basta de regalos a la banca. Contratos de trabajo dignos. Por la soberanía popular y una democracia real. Que paguen la crisis quienes la han creado.Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 397692

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License