Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

EU pone en marcha su portal web de TRANSPARENCIA

Esquerra Unida del País Valencià ha apostat sempre per fórmules de aprofundiment democràtic, tant en l’intern com al sí de la societat, sent pionera en l’aplicació de mecanismes de limitació de mandats, incompatibilitat de càrrecs i democràcia interna. Però, hi ha una exigència que fem als poders públics –i que cada vegada és més sentida per la població- en la qual encara ens quedava una part del camí per recórrer com a organització: la transparència.

Coincidint amb la presentació per part del nostre grup parlamentari a Les Corts d’una Proposició de Llei sobre Transparència, el 15 de setembre de 2012 el Consell Polític Nacional d’EUPV va aprovar per unanimitat posar en marxa el Portal de Transparència, que demostra que ens apliquem a nosaltres mateixos allò que demanem als altres. En aquesta web -enllaçada de manera visible en la pàgina d’EUPV- s’ofereix tota la informació rellevant sobre els nostres càrrecs públics i la nostra organització, incloent-hi les dades referides al seu finançament. Així demostrem que “no tots els polítics són iguals†, perquè en EUPV tenim uns Estatuts i una Carta Financera que regulen estrictament el règim econòmic dels nostres representants institucionals, amb tots els drets però sense cap tipus de privilegi.

http://transparencia.eupv.org/Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398683

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License