Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Marga Sanz: “Ens van detenir amb violència quan estàvem defensant la legalitat en el Cabanyalâ€

La síndica d’EUPV en Les Corts i coordinadora de la formació d’esquerres, Marga Sanz, ha comparegut com a denunciant contra la Policia en la judici pels fets del Cabanyal, junta les militants Rosana Montalbán i Esther Sanz. “Vam ser agredides junt a altres veïns quan intentàvem defensar el barri, el gran patrimoni per a la ciutat de València que representa el Cabanyal, i estàvem a més a més defensant la legalitat i exercint la feina de representació com a diputada de Les Corts†, ha relatat Sanz qui ha subratllat que “la legalitat en aquell precís moment establia que les cases havien de ser protegides†. La coordinadora d’EUPV, que ha estat acompanyada durant el judici pels regidors Amadeu Sanchis i Rosa Albert, considera que la Policia va fer un “ús de la força desmesurat i desproporcionat†durant aquella actuació.

Sanz ha recriminat “l’abús d’autoritat†que es va cometre durant aquells fets, durant els quals estigué acompanyada pel portaveu d’EUPV en l’Ajuntament de València, Amadeu Sanchis, i pel diputat de Les Corts, Lluís Torró: “estem ací perquè entenem que la Policia va actuar més enllà del que li corresponia†, ha explicat. “Em vaig voler identificar com a diputada de les Corts Valencianes i no em van deixar ni tan sols traure el carnet i em van arrossegar pel terra†, ha relatat Sanz qui considera que “en aquell moment, francament, l’autoritat era jo, i haurien d’haver respectat que els càrrecs públics estàvem exercint una feina de representació dels ciutadans i de vigilància del patrimoni valencià†. “La impunitat de la Policia és intolerable davant manifestants pacífics. Es tractava de defensar el patrimoni en el Cabanyal i, com s’ha demostrat amb el temps, estàvem defensant la legalitat†, conclou la síndica d’EUPV i coordinadora de la formació d’esquerres.

http://www.eupv.org/2012/12/17/marg...Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398683

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License