Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Esquerra Unida prepara una extensa cobertura de la Vaga General

La formació d’esquerres estarà retransmetent durant 24 hores el discórrer de la Vaga General del pròxim 14 de novembre. Esquerra Unida ha preparat una pàgina web en la què anirà seguint la convocatòria des de les 00h de dimecres, penjant vídeos, valoracions dels càrrecs públics i connexions en directe, així com utilitzarà les diferents xarxes socials per anar informant del desenvolupament de la jornada. El responsable de comunicació d’EUPV, Ignacio Blanco, subratlla que l’èxit de la convocatòria “depèn també de la informació que arriba d’aquesta, de com es viu i de que el missatge siga potent i fàcil de difondre. Per això fem aquesta aportació per a l’èxit comunicatiu de la vaga†.

Seran els propis càrrecs públics d’Esquerra Unida els encarregats de difondre aquestos missatges a través de vídeos, fotografies o emissions en directe des de diferents punts del País Valencià. La vaga es retransmetrà a través del domini www.eupv.org, en la pàgina http://vaga.eupv.org. Igualment, Esquerra Unida anirà informant a través de les xarxes socials:

Hui mateix Esquerra Unida ha fet públic el vídeo que ha elaborat fent una crida a la Vaga General, i que es pot veure a través del següent enllaç: http://youtu.be/0G_QEo5z7U8

Tots els càrrecs públics d’EUPV cessaran tota la seua activitat institucional per a mostrar el recolzament a la vaga, i participaran durant tota la jornada del dia 14N en els piquets informatius, així com estaran presents igualment en les manifestacions convocades per la vesprada.

http://www.eupv.org/2012/11/12/esqu...

Per a seguir la vaga al País Valencià

http://www.eupv.org

http://vaga.eupv.org

Per a seguir la vaga a tot l’Estat

http://www.huelga14n.orgCompartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 397692

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License