Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

L’oposició demanem un ple extraordinari i urgent per “depurar responsabilitats†davant les inundacions

Els tres grups de l’oposició a l’Ajuntament d’Aldaia, PSPV, EU i Compromís, demanaran un ple extraordinari i urgent “per depurar responsabilitats per l’actuació del govern del PP en les inundacions†, segons ha informat el grup socialista en un comunicat. Els grups polítics han demanat que es convoque urgentment “en previsió de noves pluges, donat la falta de previsió i actuació del govern del PP†. Segons els portaveus, “el pasat divendres es visqué al poble una situació d’alt risc, Aldaia s’inundà. La falta de mesures preventives per part del Govern del PP ha produït situacions de pànic i por que molts dels veïns patiren, i que amb més previsió i informació s’hagueren minorat†.

Per a l’oposició, l’equip de Govern municipal i la pròpia alcaldessa, Carmen Jávega, “no saberen estar a l’altura de les circumstàncies†i es pregunten “on estava la màxima autoritat d’Aldaia en el moment en què que mes la necessitava el poble?†.

Per altra part, els portaveus dels tres grups manifesten que “realment, caldria que algú donara la cara, perquè hi ha un fum de preguntes per aclarir. Per què l’Ajuntament no feu cap bàndol avisant els veïns del que se’ls venia damunt? Per què no s’avisà mitjançant la web o el Facebook municipals? Per què les comportes de contenció del barranquet no es posaren a temps?†.

En eixe sentit, han lamentat que el tancament de Aldaia Rádio “ara es fa mes incomprensiu que mai†. Els tres grups municipals recorden que “en el passat ple municipal d’este dimarts 25 de setembre, els tres grups varem demanar previsió i prevenció pel que poguera passar si venien pluges fortes. És hora d’exigir responsabilitats i, per tant, tots tres junts demanarem un ple extraordinari i urgent per a conèixer el perquè d’esta incompetència i depurar responsabilitats†.

http://www.hortanoticias.com/notici...

ORDEN DEL DÃ A PROPUESTO

Los 10 concejales abajo firmantes solicitamos la celebración de un Pleno Extraordinario, así como acceso a toda la documentación preceptiva en relación este asunto. El orden del día del Pleno extraordinario es:

1-Información de las actuaciones, detalladas temporalmente, antes de las inundaciones del día 28-09-2012 en el ámbito de la Concejalia de Urbanismo.

2-Información de las actuaciones, detalladas temporalmente, antes de las inundaciones del día 28-09-2012 en el ámbito de la Concejalia de Brigada de Obras.

3-Información de las actuaciones, detalladas temporalmente, antes de las inundaciones del día 28-09-2012 en el ámbito de la Concejalia de Pólicia y de la Junta de Seguridad Local.

4-Información de las actuaciones, detalladas temporalmente, en la noche del día 28-09-2012 en el ámbito de la Concejalia de Urbanismo.

5-Información de las actuaciones, detalladas temporalmente, en la noche del día 28-09-2012 en el ámbito de la Concejalia de Brigada de Obras.

6-Información de las actuaciones, detalladas temporalmente, en la noche del día 28-09-2012 en el ámbito de la Concejalia de Policía y de la Junta de Seguridad Local.

7-Información de las consecuencias producidas por las inundaciones en el patrimonio público y en el patrimonio de la ciudadanía.

8-Información de las medidas planteadas en el ámbito de la Concejalia de Urbanismo, cara a aminorar las futuras situaciones atmosféricas que se puedan plantear.

9- Información de las medidas planteadas en el ámbito de la Concejalia de Brigada de Obras, cara a aminorar las futuras situaciones atmosféricas que se puedan plantear.

10- Información de las medidas planteadas en el ámbito de la Concejalia de Policía y de la Junta de Seguridad Local, cara a aminorar las futuras situaciones atmosféricas que se puedan plantear.Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 398683

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License